Благодарим Ви, че се регистрирахте за участие в Седма научна конференция с международно участие „Общественото здраве: поглед към бъдещето“, Медицински университет – гр. Пловдив на 27-28 септември 2024 г.

Уважаеми колеги,

благодарим Ви, че се регистрирахте за участие в Седма научна конференция с международно участие „Общественото здраве: поглед към бъдещето“, Медицински университет – гр. Пловдив на 27-28 септември 2024 г.
В приложение ще намерите Научната програма за събитието. Може да се регистрирате на място, както на 27.09.2024 г., така и на 28.09.2024 г. Таксата Ви правоучастие включва достъп до всички сесии, конферентни материали, кафе-пауза, обяд и вечеря, както и свободен достъп за Епископска базилика на Филипопол по време на честване на 75 години катедра „Социална медицина и обществено здраве“.
В научната програма, не са включени участници изпратили резюмета за пълнотекстови доклади. Резюметата са включени в книжка за резюмета, а пълнотекстовите доклади ще бъдат публикувани на онлайн страницата на университетското издателство до месец след конференцията.
Издаването на фактури, ще се осъществява по-време на регистрация, като предварително предадете своите данни на отговорните лица. Регистрация на място също е възможна.
Очакваме с нетърпение да бъдете част от Седма научна конференция с международно участие „Общественото здраве: поглед към бъдещето“ и да посетите Медицински Университет – Пловдив и гр. Пловдив.
С уважение,
Организационен комитет
Седма научна конференция с международно участие „Общественото здраве: поглед към бъдещето“